Servicii


Fundatii, zidiri, acoperisuri si sarpante lemn


Dacă acele căsuțe faimoase numite Trulli din sătucul italian ….

Sunt construite special fără fundație, construcțiile noastre beneficiază de cel mai ridicat grad de rezistență. După finalizarea lucrărilor de trasare, începem lucrul propriul zis la fundația construcției, în funcție de tipul acesteia.

Fundația este fără doar și poate parte esențială a oricărei construcții, iar tocmai din acest motiv vă recomandăm să apelați la echipa noastră de profesioniști pentru a evita regretele tardive. Ne vom asigura că planul de construcție este respectat iar detaliile sunt redate în totalitate.
 

Hidroizolații și termoizolații


În acest sector al izolațiilor se resimte clar evoluția tehnologică atât din punct de vedere al materialelor utilizate cât și al tehnicilor de aplicare și execuție. Echipa noastră este instruită pentru a folosi cele mai potrivite materiale și instrumente,in functie de constructia sau suprafata ce se doreste a fi hidroizolata.

Datorită experientei noastre acumulate in timp, putem recomanda materialul favorabil proprietății tale in functie de gradul lor de impermeabilitate și rezistență.


Amenajări interioare și exterioare


O construcție nu este completă fără acele detalii care o finisează. De amenajările interioare și exterioare ne ocupăm tot noi, de la zugrăvit, vopsit, până la faianțare și parchetare. Totul executat la boloboc, fără loc de erori!

Echipa noastră este instruită să respecte și să trateze cu grijă toate materialele folosite (adeziv, mortar, var, etc), fără a desfășura lucrările într-un mod risipitor. Fie că vorbim de apartamente, case, vile, sedii firme, toate aceste construcții amenajate de noi vor arăta impecabil atât la exterior cat și la interior.
 

Instalatie electrică si de climatizare


In functie de proiect, electricianul stabilește traseele si dozele pentru legături, dozele pentru aparate electrice ( prize, intrerupatoare, comutatoare).

Apoi specialistul nostru va săpa santurile pentru a ingropa țevile sau tuburile din PVC prin care urmează să fie tras conductorul electric.

La final, se va face legătura intre dozele de legătură, se vor instala aparatele electrice in doze si se vor monta lustrele, lămpile si celelalte corpuri de iluminat.