Despre noi

Povestea SC Carnexport Construct SRL, deși a început recent, nu este lipsită de experiență.


Ne putem descrie în câteva cuvinte drept o companie cu un portofoliu remarcabil, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor civile si industriale, amenajari interioare, amenajari exterioare.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și dorești să afli mai multe despre noi, atunci poți afla că această companie a fost înfiintata in anul 2019, iar de atunci ne aflăm într-un proces de dezvoltare continuă, fiind o firma de constructii apreciata, intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale. Echipa noastră este atent instruită să raspundă cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai si este in masura sa gaseasca solutii personalizate de la fundatie pana la executia la cheie a lucrarilor .

Povestea SC Carnexport Construct SRL, deși a început recent, nu este lipsită de experiență.


Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare, avand totodata grija ca personalul propriu sa fie foarte bine motivat si sa aiba un nivel ridicat pe plan profesional, dezvoltand in acelasi timp relatii de colaborare trainice cu partenerii si clientii nostrii . Inca de la începuturile comunei Cicanesti, mesteri renumiti ca Ambrinos au contribuit la dezvoltarea comunitatii, iar astazi nepoti si stranepoti care au mostenit meseria din tata in fiu se regasesc printre membrii echipei noastre. Cu o vasta experienta acumulata in tarile nordice , incercam sa oferim servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii atât cu cerintele clientului, cât și cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Obiectivul nostru este acela de a deveni partenerul dumneavoastra de incredere. .

Până aici ne pot ajuta cuvintele, iar în continuare preferăm să lăsăm calitatea serviciilor noastre să vorbească pentru noi.